top of page

Hinnasto

homekoira, nose work, hajutyöskentely, homekoiratarkastus
Bg39fsFA.jpeg
homekoira, homekoiratarkastus, hajunäyte, rakennenäyte

Palvelumme on aina luottamuksellista ja raportointi tapahtuu ainoastaan yrityksen ja asiakkaan välillä.

 

 

Homekoiratarkastuksen lähtöhinta 200€ (sisältää alv. + raporttimaksun) + 1,5 € / tutkittava neliö

+ mahdolliset kilometrikorvaukset* 0,50€/km.

*Kilometrikorvausta ei veloiteta erikseen Kuopion sisällä.
 

Homekoiratarkastuksen hinta sisältää:

  • Homekoiratarkastuksen 2-4 koiralla

  • Pintakosteusmittauksen kylpyhuoneesta

  • Kirjallisen raportin valokuvineen 2 viikon kuluessa tarkastuksesta (Mikäli raportti halutaan tilata paperisena postitse, lisätään hintaan 15€ laskutuslisä)

Meille voi aina toimittaa myös pelkän näytteen tutkittavista aineista tai rakenteista. Näytteen pohjalta tunnistamme hajutunnistuksen keinoin, onko näytteessä rakennushomeita tai niiden hajua. Menetelmä on yleisesti käytössä myös virkakoirapuolella erilaisten hajunäytteiden analysointiin.


Näyteanalyysin perusmaksu 50€ (sis alv.). Perusmaksu vähennetään homekoiratutkimuksen hinnasta, mikäli kiinteistöön halutaan myöhemmin varata tutkimus koiran löydettyä näytteistä jotain.

Näyteanalyysi sisältää:

  • 1-3  hajunäytteen (koko n. 3 * 5 cm) analysoinnin homekoiralla
     

Huomioithan, että kyseessä on homekoiran hajuerotteluun perustuva lisäpalvelu mahdollisen homekoiratutkimuksen tarpeen kartoittamiseen. Näytteiden analysointi homekoiralla ei korvaa virallisia näytteenottoja ja laboratoriotutkimuksia. Koirat ilmaisevat niille entuudestaan tuttuja home- ja mikrobilajeja ja tarkempaan analyysiin suosittelemme aina laboratorioanalyysiä rakennenäytteistä. Homekoiramme tunnistavat noin 30 eri homelajia ja sekakasvustoja, joten näytteenotto on kuitenkin tehokas ns. matalan kynnyksen palvelu, jolla voit lähteä liikkeelle tutkimuksissa edullisesti ja nopeasti.

bottom of page